Volop opdrachten in de zorg voor de ZZPér

Mijn baan in de zorg bemiddelt jou met opdrachtgevers die op jouw persoonlijkheid, kwaliteit en kracht aansluiten. Wij ontzorgen je graag van alle administratieve rompslomp en het vinden van opdrachten, zo kan jij doen waar je goed in bent, namelijk het leveren van kwalitatieve en goede liefdevolle zorg. 

Inschrijven is geheel kosteloos.  Je tarief is altijd in overleg. Je kan rekenen op een wekelijkse uitbetaling en geen ‘kleine lettertjes’ in je contract. 

 

Wekelijkse uitbetaling

Je hoeft dus niet lang te wachten op uitbetaling van je facturen

Voordelig leasen

Vanaf € 125,- per maand veilig onderwerg met Mijn baan in de zorg Lease.

Gratis cursussen

Blijf bekwaam en bevoegd door gratis deelname aan onze (online) cursussen

Ondersteuning

Wij zijn jouw sparringspartner en ondersteunen je waar nodig

Waarom Mijn baan in de zorg?

Mijn baan in de zorg is voor de zzpér in de zorg. Aan de ZZPér bieden wij een uitgebreid ondersteuningspakket aan. Van bemiddeling aan opdrachten, het bijhouden van je boekhouding, een uitgebreid opleidingstraject, gratis bijscholing bij MBIDZ Health School tot aan het afsluiten van een leasecontract. Ook verzorgen wij intervisiebijeenkomsten en 4 keer per jaar gezellige uitjes met je collega ZZPérs. Samenwerken met Mijn baan in de zorg betekent minder administratieve rompslomp, goede verdiensten en niet onbelangrijk de juiste ondersteuning in het uitvoeren van je bedrijf en het verrichten van je werkzaamheden.

Persoonlijke benadering en oog voor details

Zorg is persoonlijk en vanuit het hart. Daarom nemen wij tijd voor de zelfstandige zorgprofessional. Ondanks onze drukke agenda maken wij graag tijd voor een kopje koffie, intervisie en een luisterend oor. Wij doen ons best om jou zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jij je kan richten op het verlenen van zorg. Wij bemiddelen je graag naar opdrachten waar jij blij van wordt. Wij gaan graag in op de details die voor jou belangrijk zijn en hetgeen jou uniek maakt in het leveren van zorg.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en je unieke persoonlijkheid. Kom je gezellig langs voor een nadere kennismaking? Bel voor een afspraak 088-3034600 of vul hier ons contactformulier in.

Wij hebben opdrachten voor:

Verzorgende niveau 2+3
Verzorgende IG
Verpleegkundige niveau 4/5
B-verpleegkundige (GGZ)
Wijkverpleegkundige
Sociaal pedagogisch werker
Sociaal pedagogisch hulpverlener
Woonbegeleider
Groepsleider

SPV’er
(Justitiëel) inrichtingswerker
Activiteitenbegeleider
GZ psycholoog
Oncologie verpleegkundige
Operatie assistent
Anesthesie professional
Recovery verpleegkundige
IC verpleegkundige

CCU verpleegkundige
Dialyse verpleegkundige
SEH verpleegkundige
Ambulance verpleegkundige
Meldkamercentralist
Röntgenlaborant
Basisarts/medisch specialist
Apothekersassistent
Doktersassistent

Al ingeschreven? Klik hier om in te loggen.