Zorginstellingen

Mijn baan in de zorg. Voor de juiste match!

Zowel voor grote organisaties als kleinere organisaties zijn we een betrouwbare partner en gaan we uit van een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen, nauwkeurigheid, en bereikbaarheid. Openheid en eerlijkheid is belangrijk voor een duurzame relatie. Bij ons zit je niet vast aan ‘wurg-contracten’. Wij gaan uit van tevreden partners doordat we de juiste zorgverleners inzetten.

Door de juiste software zorgen we dat overeenkomst eenvoudig getekend worden en documenten opgeslagen. Ook de urenregistratie en facturatie is 1 systeem waardoor hier geen fouten ontstaan.Wij nemen zoveel mogelijk administratie uit handen zodat de zorginstelling en de uitzendkracht zich kan richten waar ze goed in zijn: zorg verlenen.

Het voordeel van detacheren is dat de locatie/etage hetzelfde gezicht ziet. De collega’s en cliënten leren hem/haar kennen zodat hij/zij echt onderdeel uitmaakt van het vaste team, bij het ECD kan, tijdelijk meerdere taken op zich kan nemen etc.

Maar ook voor last minute diensten streven wij naar een flexibele pool.Wij zijn 7 dagen per week 24 uur bereikbaar. Zorg gaat immers altijd door.

Neem contact met ons op

Wij zijn u graag van dienst. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.