Zorginstellingen

Mijn baan in de zorg, zorgzaam betrokken.

Mijn baan in de zorg, opgericht om de zorgprofessionals en zorginstellingen aan elkaar te (ver)binden. Wij zijn zorgzaam betrokken in uw zoektocht naar tijdelijk of vast personeel. Hierbij richten wij ons op de bedrijfscultuur en de wensen en behoefte van uw zorginstelling. 

Wij bemiddelen zorgpersoneel voor ziekenhuizen, ggz-instellingen, klinieken, ambulanceposten, penitentiaire inrichtingen, huisartsenposten, thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen. Dit doen wij op basis van detachering, uitzending of werving en selectie. 

De kracht van Mijn baan in de zorg ligt hem in ons brede netwerk van zorgprofessionals en samenwerkingspartners. Door de vele samenwerkingspartners zijn wij in staat om de juiste zorgprofessionals voor uw organisatie te werven.

Waarom Mijn baan in de zorg?

Mijn baan in de zorg is uniek door het uitsluitend aanbieden van maatwerk. De voordelen?

  • Brede aanbod van zorgprofessionals. 
  • Bemiddeling van zzp’ers, uitzendkracht of vast personeel.
  • Eén inkooporganisatie
  • Uitgebreide bijscholingsmogelijkheden voor werknemers, wat de kwaliteit van de werknemers waarborgt.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Ook voor uw zorginstelling gaan wij graag aan de slag. We streven daarbij naar een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen, nauwkeurigheid, en bereikbaarheid. 

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze diensten en de mogelijkheden. Laat in het contactformulier uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Of bel ons op telefoonnummer 085-0161359 of 036-2024053.

Ja, neem contact met mij op.

Wij zijn u graag van dienst. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.