Werving en Selectie

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Mijn baan in de zorg helpt u graag met de werving en selectie van uw medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart. Wij doen voor u een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan u voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
  • U bespaart tijd en kosten
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • Expertise in verschillende branches
  • No Cure No Pay

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Wilt u een medewerker eerst goed te leren kennen voordat u hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij u detacheren voordat u een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

Dienstverlening op maat

Mijn baan in de zorg is er voor u. Wij passen onze diensten aan op de wensen en behoeften van uw organisatie. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze werkwijze toe. Wij maken graag een afspraak met u. Vul hiervoor hiernaast de offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mijnbaanindezorg.nl 

Ja, neem contact met mij op

Wij zijn u graag van dienst. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.