Omschrijving vacature

Persoonlijk begeleider

Uren: – per week | Niveau: | Vereiste opleiding: | Dienstverband: | Regio: Landelijk

Mijn baan in de zorg heeft volop banen en opdrachten voor jouw baan in de zorg. Als zorgprofessional ben je waardevol en van toegevoegde waarde. Daarom kun je bij ons rekenen op goede verdiensten, ondersteuning, permanente educatie en waardering. Vanwege uitbreiding is een van onze relaties op zoek naar meerdere zelfstandige gezinshuishouders.

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op naar een Persoonlijk Begeleider voor Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG).

Als begeleider MVG speel je in op de behoefte van de cliënt. Het begrijpen van mensen met een verstandelijke beperking gaat je goed af. De cliënten waarmee je te maken krijgt hebben vaak bijkomende problematieken als ASS, ADHD, hechtingsproblematiek en psychiatrische aandoeningen. Fysieke agressie kan voorkomen maar dat ontmoedigt je begeleiding niet.

Als begeleider rust op jou de taak om de cliënt zo goed mogelijk te begeleiden en de ondersteuning te geven die hij of zij nodig heeft. Er is ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Vanuit een vast dienstverband bij Mijn baan in de zorg BV kun jij meerdere disciplines uitproberen. Je zult op lange termijn met een vast aantal uren aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens je loopbaan altijd cursussen en trainingen te volgen die aansluit bij jouw ontwikkeling.

Functie-eisen
  • Afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van Zorg & Welzijn (niveau 4/5)
  • Minimaal 3 jaar ervaring als begeleider binnen de gehandicaptenzorg
  • In het bezit van rijbewijs B (pré)
  • Jij staat stevig in jouw schoenen en bent bovenal enthousiast!

 

  

Solliciteren

 Spreek de hierboven genoemde functie of opdracht je aan? Klik hieronder op de button om te solliciteren. Sta je al bij ons ingeschreven? Klik dan op inloggen om op de vacature of opdracht te reageren.

Bedrijfsgegevens

Mijn baan in de zorg B.V.
Randstad 22-133  
1316 BW Almere

E-mailadressen: 
Algemeen: info@mijnbaanindezorg.nl
Backoffice: backoffice@mijnbaanindezorg.nl