Omschrijving vacature

Verzorgende IG NAH

Uren: – per week | Niveau: MBO | Vereiste opleiding: Verpleegkundige IG | Dienstverband: Tijdelijk dienstverband | Regio: Utrecht

Mijn baan in de zorg is het bemiddeling- en uitzendbureau voor jouw baan in de zorg. Als zorgprofessional ben je waardevol en van toegevoegde waarde. Daarom kan je bij ons rekenen op goede verdiensten, ondersteuning, permanente educatie en waardering.

Voor een kleinschalige zorginstelling in de omgeving van Hilversum / Loosdrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG.

Je werkzaamheden

Als verzorgende IG bestaan je cliënten uit mensen met een niet aangeboren hersenletstel. Je hebt begrip voor en weet om te gaan met het gedrag van de cliënten die je verzorgt. Verder bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit:

  • Het helpen en begeleiden van de bewoners / cliënten met de dagelijkse ADL.
  • Je voert voorbehouden verpleegtechnische handeling uit a.d.v. de persoonlijke zorgplan
  • Je staat goed in relaties met de familie van je cliënten. Je weet het contact goed op te bouwen en te onderhouden.

Bewoners / cliënten zien jou als een betrouwbaar en vertrouwd gezicht. Een flinke dosis empatische vermogen is van belang om met je bewoners / cliënten om te kunnen gaan. Het signaleren en rapporteren in cliëntendossiers gaat je goed af.

Tot slot ben je een teamplayer en neemt je daar waar nodig initiatief om zaken voor elkaar te krijgen.

Je hebt nodig

Uiteraar ben je in bezit van een diploma verzorgende IG en heb je affiniteit met de doelgroep NAH. Samen, liefdevol en eigen regie zijn de uitgangspunten van de zorg die door de zorginstelling wordt geleverd. Binnen de zorginstelling zijn ze continue bezig met vernieuwing van de geleverde zorg. Het is daarom dat je weet hoe je op een menselijke en tactische manier feedback kunt geven en feedback kunt ontvangen.

De locatie is in de ochtend vrij moeilijk met openbaar vervoer te bereiken vandaar dat het hebben van een eigen auto een must is.

Wij bieden

  • Een salaris conform de CAO, inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
  • Een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij de zorginstelling;
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
  

Solliciteren

 Spreek de hierboven genoemde functie of opdracht je aan? Klik hieronder op de button om te solliciteren. Sta je al bij ons ingeschreven? Klik dan op inloggen om op de vacature of opdracht te reageren.

Bedrijfsgegevens

Mijn baan in de zorg B.V.
Randstad 22-133  
1316 BW Almere

E-mailadressen: 
Algemeen: info@mijnbaanindezorg.nl
Backoffice: backoffice@mijnbaanindezorg.nl