Op zoek naar een tijdelijke baan in de zorg?

Op zoek naar een tijdelijke baan in de zorg?

Werken wanneer je dat uitkomt maar met de zekerheid van een marktconform salaris incl. verzekeringen en pensioenopbouw? Zoek je afwisseling en wil je veel ervaring opdoen binnen diverse organisaties? Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt? Schrijf je dan vandaag nog in bij Mijn baan in de zorg. 

Waar ga ik werken en wat doe ik dan?

Wij hebben volop banen in de zorg, van arts tot verpleegkundige. Binnen ons netwerk zijn er verschillende zorgorganisaties die blij zijn met jouw hulp. Jij kiest als zorgprofessional zelf wanneer jij welke zorg gaat verlenen. Daarmee doe jij datgene waar jij goed in bent en wat je leuk vindt. 

Wat ga ik verdienen?

Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je wordt verloond volgens de CAO. Als uitzendkracht met een tijdelijk contract ontvang je dus ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding en vakantiedagen. En niet onbelangrijk, je wordt wekelijks uitbetaald.

Hoe blijf ik bekwaam?

Als vaste uitzendkracht kan je via onze opleidingscentra diverse cursussen volgen. Wij hanteren hiervoor een gereduceerd tarief.

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Bij Mijn baan in de zorg vinden wij het fijn om jou te leren kennen. Na je inschrijving ontvang je daarom een uitnodiging voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zullen wij nader ingaan op jou wensen, kracht en kwaliteiten, hetgeen uiteindelijk zorgt voor de juiste match.

Mijnbaan App

Via onze app kan je eenvoudig diensten accepteren, je beschikbaarheid opgeven, salarisstroken downloaden etc. Wel zo handig.

Contact

Voor al jouw vragen en informatie is ons serviceteam op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:00 uur tot 18:00 uur op telefoonnummer 088-3034600  Je kan ook een e-mail sturen naar backoffice@mijnbaanindezorg.nl

Wij hebben volop banen voor:

Verzorgende niveau 2+3
Verzorgende IG
Verpleegkundige niveau 4/5
B-verpleegkundige (GGZ)
Wijkverpleegkundige
Sociaal pedagogisch werker
Sociaal pedagogisch hulpverlener
Woonbegeleider
Groepsleider

SPV’er
(Justitiëel) inrichtingswerker
Activiteitenbegeleider
GZ psycholoog
Oncologie verpleegkundige
Operatie assistent
Anesthesie professional
Recovery verpleegkundige
IC verpleegkundige

CCU verpleegkundige
Dialyse verpleegkundige
SEH verpleegkundige
Ambulance verpleegkundige
Meldkamercentralist
Röntgenlaborant
Basisarts/medisch specialist
Apothekersassistent
Doktersassistent

Al ingeschreven? Klik hier om in te loggen.