Uitzenden

Bij uitzenden stellen wij aan zorginstellingen personeel ter beschikking. Dat gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. U bepaalt wanneer en hoe lang u iemand nodig heeft. Er kunnen veel redenen zijn om flexibel personeel in te zetten. Bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes, bij piekbelasting, of bij een onverwachte ziekmelding. Uitzenden is een prima manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien. Wij regelen voor u snel een gemotiveerde kracht, zonder de lasten en risico’s van het werkgeverschap.

Poolmanagement

Werkt u met een flexibele schil van uitzendkrachten en fluctueert uw personeelsbehoefte? Wij creëren voor u een pool van ingewerkte uitzendkrachten die u op afroep kunt inzetten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. We binden de flexwerkers voor langere tijd aan uw organisatie, zodat kennis, ervaring en productiviteit behouden blijven. Uw continuïteit waarborgen kán met minder vast personeel. U heeft geen structurele overbezetting meer nodig!

Voordelen van uitzenden

  • Wij verzorgen de gehele werving en (voor-) selectie
  • Wij bieden snelle inzet van (flexibele) gemotiveerde medewerkers
  • Wij bieden vervanging in geval van ziekte
  • U ontvangt alleen een factuur over de daadwerkelijk gewerkte uren
  • Wij betalen de salarissen wekelijks, vierwekelijks of maandelijks uit
  • Wij dragen alle werkgeversverplichtingen en –risico’s
  • U loopt geen ziekte- en leeglooprisico’s
  • Wij werken 100% paperles

Dienstverlening op maat

Mijn baan in de zorg is er voor u. Wij passen onze diensten aan op de wensen en behoeften van uw organisatie. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze werkwijze toe. Wij maken graag een afspraak met u. Vul hiervoor hiernaast de offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mijnbaanindezorg.nl 

Ja, neem contact met mij op.

Wij zijn u graag van dienst. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.