Over ons

Tina Ticheler

Operationeel directeur / Recruiter

Na het afronden van mijn studie HBO voedingsdeskundige heb ik enige tijd als afdelingsassistent in een ziekenhuis ervaring opgedaan in de zorg. Het in verbinding staan met mensen en ze op allerlei manieren helpen en ondersteunen kenmerkt mijn karaktereigenschappen. Met mijn passie en enthousiasme hoop ik mensen om mij heen te kunnen inspireren om hun kwaliteiten in te zetten en zich te blijven ontwikkelen. Mijn eigen ontwikkeling zie ik graag ontstaan in de samenwerking met bevlogen mensen en professionals die hun vak verstaan en dit graag delen met anderen.

Geovani Martha

Algemeen Directeur

Het ondernemerschap is met de paplepel ingegeven. Het kon dan ook niet anders dat ik vanaf een jonge leeftijd (20 jaar) ben gaan ondernemen.

Ontzorgen is mijn kracht, zo ook binnen Mijn baan in de zorg. Met de door mij opgedane kennis en ervaring ondersteun ik de zorgsector met het vinden van de juiste zorgprofessional en bijdragen aan een oplossing met betrekking tot het personeelstekort in de zorg.

Laatstgenoemde is een uitdaging maar dat is juist hetgeen dat bij mij past. In geval van een uitdaging presteer ik op mijn best.

Zullen we nader kennismaken? Ik kijk uit naar een constructieve en langdurige samenwerking.