Over ons

Tatiana Kooks

Operationeel Directeur

Met meer dan 18 jaar werkervaring als verpleegkundige in de zorg, is het tijd voor iets nieuws. Met mijn achtergrond zet ik me graag in om zorginstellingen te adviseren en te ondersteunen bij het invullen van hun vacatures.

Ik ben een zeer bevlogen persoon, harde werker en altijd in voor een uitdaging.

Binnen Mijn Baan in de zorg ben ik in de functie van Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de operationele taken en zaken, planning en organisatie van het bedrijf.

Geovani Martha

Algemeen Directeur

Het ondernemerschap is met de paplepel ingegeven. Het kon dan ook niet anders dat ik vanaf een jonge leeftijd (20 jaar) ben gaan ondernemen.

Al hetgeen ik dagelijks onderneem heeft te maken met ontzorgen van ondernemers. Zo ook bij Mijn baan in de zorg. Ik heb Mijn baan in de zorg opgericht vanuit de gedachte dat ik met mijn kennis en ervaring de zorgsector kan helpen met het structureel oplossen van het personeelstekort.

Laatstgenoemde is een uitdaging maar dat is juist hetgeen dat bij mij past. Op het moment dat ik iets uitdagend vind, presteer ik op mijn best. Met mijn werkervaring en persoonlijkheid ga ik voor zowel de zorgprofessional als voor de zorgondernemer aan de slag. Samen gaan voor de juist matcht.