Outplacement traject -> Succesvol weer aan het werk

Worden wie je bent, dat is immers onze zorg. Als je ontslagen wordt of bent, dan kan outplacement een goede manier zijn om sneller een nieuwe baan te vinden. Bij outplacement word je door Mijn Baan in de zorg gecoacht bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opstarten van een activiteit als zelfstandige.

Arbeidsmarktorientatie

Met een persoonlijk profiel samen bepalen wat jouw uniek maakt op de arbeidsmarkt

Persoonlijke Loopbaancoaching

Worden wie je bent. Met jouw wensen & competenties begeleiden wij jou naar werk of succesvol onderneming.

Wanneer zijn wij tevreden?

Op het moment dat jouw zoektocht naar een passende baan of opstart van je bedrijf geslaagd is.

Wanneer outplacement?

De aanleiding voor outplacement is (dreigend) ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat je werkgever (om welke reden dan ook) niet met je verder wil. Outplacement heeft zowel voor de werknemer als voor de werkgever voordelen. De werknemer krijgt passend advies en vindt vaak sneller een nieuwe baan. De werkgever geeft door het verstrekken van outplacement invulling aan zijn wettelijk vastgelegde verantwoordelijkheid tot goed werkgeverschap. Het recht op outplacement van de werknemer wordt vaak vastgelegd in een sociaal plan of ontbindingsovereenkomst.

Persoonlijke benadering

Zorg is persoonlijk en vanuit het hart. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jou te begeleiden. Het intensieve traject start met een luisterend oor. Wij zien benieuwd naar jou, je kracht en kwaliteiten. Samen bespreken wij jouw visie en mogelijkheden ten opzichte van de arbeidsmarkt. Aan de hand van een persoonlijke begeleidingsplan wordt je begeleid naar het vinden van een nieuwe baan of succesvol opstarten van je eigen bedrijf.

Onderdelen die je in een traject mag verwachten, zijn:

  • Het verwerken van je ontslag
  • Inzicht krijgen in “Wat wil ik?” en “Wat kan ik?”
  • Helderheid over een passend en realistisch loopbaandoel
  • Leren presenteren van je talenten en wat je zoekt
  • Leren effectief netwerken en solliciteren
  • Professioneel beeldmateriaal: in de trajecten geven wij de mogelijkheid om een goede foto te laten maken
  • Goed onderhandelen bij een sollicitatie

Tarieven 

Een outplacementtraject van 3-6 maand kost € 1500,- exclusief BTW. Heeft u de ambitie om een zzpér te worden in de zorg? Dan betaalt u boven de normale prijs een extra lage vergoeding van € 500,- ex BTW. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kan je aanmelden door hiernaast het aanvraagformulier in te vullen. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij binnen een werkdag contact met jou op.

Ja, neem contact met mij op


    * Dit zijn verplichte invoervelden