detachering

Detachering

Detacheren is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een werknemer wordt gedurende een vaste periode bij u ingezet. De werknemer staat bij ons op de loonlijst. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij uw bedrijf past. Omdat we onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk kennen, kunnen we een goede match maken. U als opdrachtgever loopt geen werkgeversrisico’s. Bij ziekte betalen wij bijvoorbeeld wel het salaris van de werknemer door, maar factureren u niet. Na een afgesproken detacheringsperiode kan de werknemer bij u in dienst treden.

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van ondernemers om te kiezen voor detachering zijn:

  • Ziektevervanging
  • Speciale projecten
  • Zwangerschapsverlof
  • Een verlengde proeftijd
  • Extra ondersteuning tijdens drukte
  • Tijdelijk extra expertise

Voordelen van detacheren

Het voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan ervaren, personeel kunt komen. Wij bieden u kandidaten aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. Deze medewerkers hebben in de meeste gevallen al ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Het grootste voordeel van detacheren is dat u de mensen maar tijdelijk aan u bindt. Als de economie in elkaar zakt of u heeft financieel wat minder ruimte, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal.

Dienstverlening op maat

Mijn baan in de zorg is er voor u. Wij passen onze diensten aan op de wensen en behoeften van uw organisatie. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze werkwijze toe. Wij maken graag een afspraak met u. Vul hiervoor hiernaast de offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mijnbaanindezorg.nl 

Ja, neem contact met mij op.

Wij zijn u graag van dienst. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.